VILNIAUS SAUSIO 13 – OSIOS PROGIMNAZIJA | PIENAS VAIKAMS
16152
post-template-default,single,single-post,postid-16152,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1200,transparent_content,qode-theme-ver-16,qode-theme-starflix,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

PIENAS VAIKAMS

PIENAS VAIKAMS

Nuo 2012 metų rugsėjo  Sausio 13-osios mokykla  dalyvauja AB „Žemaitijos pienas“ vykdomoje ES pieno produktų vartojimo vaikų ir švietimo įstaigose paramos programoje „Pienas vaikams“.

Programa siekiama pagerinti vaikų ir moksleivių mitybą, ugdyti pieno produktų vartojimo įpročius, skatinti pieno produktų vartojimą, sumažinti disbalansą pieno produktų rinkoje.

Pagal programą visiems priešmokyklinukams ir 1-4 klasių mokiniams  nemokamai  dalinami „Žemaitijos pieno“ gaminiai:

kartų per mėn.
Ekologiškas jogurtas „Dobilas“  su bananais  2,3% rieb. 125g. 3
Ekologiškas jogurtas „Dobilas“  su persikais  2,3% rieb. 125g. 2
Ekologiškas jogurtas „Dobilas“   2,3% rieb.  125g. 1
PIK-NIK  0,020 gr. 2 vnt. 1
Ekologiškas pienas „Dobilas“ 2,5% rieb. fas. 150ml. 4

„Pienas Vaikams“  norma vienam vaikui 11 dalinimų:

I savaitė:

  1. Ekologiškas pienas „Dobilas“ 2,5% rieb. fas. Nuo 100ml iki 150ml.
  2. Ekologiškas jogurtas „Dobilas“   2,3% rieb.  125g. 1 vnt
  3. Ekologiškas jogurtas „Dobilas“  su persikais  2,3% rieb. 125g. 1 vnt

II savaitė:

  1. Ekologiškas pienas „Dobilas“ 2,5% rieb. fas. Nuo 100ml iki 150ml.
  2. Ekologiškas jogurtas „Dobilas“ su bananais   2,3% rieb.  125g. 1 vnt
  3. PikNik ek.plėš.sūr.dešr.40%20g 2 vnt

III savaitė:

  1. Ekologiškas pienas „Dobilas“ 2,5% rieb. fas. Nuo 100ml iki 150ml.
  2. Ekologiškas jogurtas „Dobilas“ su bananais   2,3% rieb.  125g. 1 vnt
  3. Ekologiškas jogurtas „Dobilas“  su persikais  2,3% rieb. 125g. 1 vnt

IV savaitė:

  1. Ekologiškas pienas „Dobilas“ 2,5% rieb. fas. Nuo 100ml iki 150ml.
  2. Ekologiškas jogurtas „Dobilas“ su bananais   2,3% rieb.  125g. 1 vnt

 

Programos koordinatorė mokykloje socialinė pedagogė Giedrė Krisikaitienė

No Comments

Post A Comment