VILNIAUS SAUSIO 13 – OSIOS PROGIMNAZIJA | Tyrėjų diena progimnazijoje
19936
post-template-default,single,single-post,postid-19936,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-theme-ver-16,qode-theme-starflix,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Tyrėjų diena progimnazijoje

Tyrėjų diena progimnazijoje

Tyrėjų diena progimnazijoje

Pirmoji šiais mokslo metais netradicinio ugdymo diena Vilniaus Sausio 13-osios progimnazijoje – Tyrėjų diena. Spalio 1-osios rytą į mokyklos kiemą įriedėjo infobusas – tai mobili techninės krypties mokslų laboratorija, kurioje 7-8 klasių mokiniai susipažino su  inžinerinės pramonės profesijomis, mokymosi, praktikos ir karjeros galimybėmis.

Tą dieną progimnazijoje ir už jos ribų netrūko ir kitų įdomių veiklų. 1-8 klasių mokiniai atliko eksperimentus klasėse ir tyrimus gamtoje, dalyvavo kultūros paso edukaciniuose renginiuose ,,Robotai teatre ir kine“, „Užfiksuota šviesa-chemija ir fotografija“, „Spalvų kodas“, „Stebuklų laboratorija“, „Meno geometrija“, lankėsi planetariume, V. Kasiulio muziejuje ir kt.

7-okai vyko į ekskursiją po Termofikacinę elektrinę ir sužinojo, iš kur į namus atkeliauja šiluma. Kai kurios klasės visai dienai išsiruošė į keliones Lietuvos liaudies buities muziejuje Rumšiškėse, senąją Lietuvos sostinę Kernavę, Molėtus.

Ši diena buvo gausi patirčių, įspūdžių, žinių.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.